Autres caractéristiques

Nyckelfärdigt ekohus i vacker natur nära Gangi

550 000 €
Contrada Ramo, ,
Ajouter aux favoris
Résultat de votre recherche

Description du bien

Här åtnjuter vi öppna vyer över det vackra, sicilianska inlandslandskapet, över den lilla medeltida staden Gangi – och i fjärran toppen av den aktiva vulkanen Etna. Säljaren av fastigheten är agronom, så du kan föreställa dig att den två hektar stora marken är välplanerad och ekologiskt skött. Här finns områden med fruktträd, oliver, blommor, trädgårdsland etc. Ett paradis för den som planerar för en självförsörjande livsstil, här får alla sinnen sitt.

Huset blir totalt 180 kvm, fördelat över två våningsplan. På det nedre våningsplanet hittar du generösa sociala ytor – kök, matsal, vardagsrum, ett badrum och ett förråd. De stora fönstren och skjutdörrarna erbjuder vackra vyer över det kulliga jordbrukslandskapet. Du ser också den lilla, medeltida staden Gangi på sin kulle och långt, långt borta den imponerande vulkanen Etna.

På övervåningen finns sovrummen. Här finns tre rymliga sovrum med terrass och samma läckra utsikt som på det nedre våningsplanet. Här finns också två badrum och en walk-in closet.

Den uppvärmda poolen är 10×5 meter.

Staden Gangi ligger bara en kilometer bort. Här finns en bedårande, medeltida stadskärna med barer, restauranger och vackra, medeltida byggnader. Här finns också små matbodar där du kan köpa lokalproducerad ost och charkuterier, samt lokalodlade grönsaker. Det är svårt att hitta fastigheter med ett sådant överskott av vacker, omgivande natur med så bra och enkel tillgång till en fin stad.

Gangi ligger i naturparken Le Madonie, med sina många småstäder, levande landsbygd och jordbruk och en traditionell, siciliansk livsstil. Gillar du vandring, ljudet av koskällor och naturupplevelser, så kommer du inte att sakna något som helst.

Såväl flygplatsen i Palermo som flygplatsen i Catania ligger cirka två timmars bilresa bort. Sandstränder når du på en timme.

Teknisk information
Byggnadsmaterialet finns redan på plats, bara att montera. För att garantera högsta komfort och kvalitet, är huset gjort av Xlam 220 mm gran med isolering i 50 mm glasfiber och 150 mm glasullisolering. Taket består av limträbalk med luftspalt, 20 mm träfibermatta och 150 mm glasull.

Samtliga fönster och skjutdörrar är PVC, lågenergifönster med argongas.

Här kommer att finnas golvvärme och golvkyla med kondenspanna. Den samt poolvärmning, belysning och larmsystem kommer att kontrolleras via kontrollpanel eller mobiltelefon.

Ett system för solpaneler (9 kW) kommer att göra fastigheten helt energioberoende. Vatten kommer från en naturlig vattenkälla. Här finns också ett system för insamling av regnvatten upp till 60 m3 vattenreserv. Det vattnet kommer att användas som gråvatten och för bevattning. Det är också fullt möjligt att ansluta såväl vatten som el till det allmänna nätet.

Den värmda poolen (10×5 m) har ett elektrolyssystem för desinficering och sterilisering av vatten, vilket gör att inget klor behövs.

Documents
Adresse: Contrada Ramo
Région:
Code postal: 90024
Pays: Italy
Property Id: 294902
Prix: 550 000 €
Surface Logement: 180 m2
Surface du terrain: 20 000 m2
Pièces: 6
Chambres: 3
Salles de bains: 3

Comparer